Profiel
 


  Het in 1996 opgerichte Solutions Design bv hield zich in eerste instantie bezig met het ontwikkelen van maatwerksoftware en bedrijfswebsites. Meegroeiend met het al maar meer gebruikte internet, werden de sites steeds interactiever en database driven.
We besloten dat het steeds opnieuw programmeren van data-access layers voor webapplicaties geautomatiseerd kon worden, wat resulteerde in de open source tool LLBLGen.
Met uitbreidingen, nieuwe, handige features en een krachtige interface, groeide dit uit tot de commerciële versie van dit programma: LLBLGen Pro. Sinds eind 2002 richt Solutions Design bv zich overwegend op deze internationaal populaire O/R mapper en code-generator, die wordt gebruikt in zeer grote bedrijven, waarvan vele op de Fortune 100 lijst staan.
Om de kracht van LLBLGen Pro te tonen, bouwden we het open source support forum HnD, wat staat voor Help and Discuss. U kunt zien hoe het werkt op de LLBLGen Pro forums.LLBLGen Pro

O/R mapper en code-generator LLBLGen Pro helpt software developers snel en eenvoudig solide n-tier .NET applicaties te maken.

Met behulp van LLBLGen Pro kan de ontwikkeltijd van uw project met meer dan 50% verkort worden! Het programma genereert een complete data-access tier en business fašade/support tier (in C# of VB.NET) op basis van een bestaande database schema set. LLBLGen Pro In slechts enkele seconden....

Iets voor u? Neem eens een kijkje op www.llblgen.com